VanessaHej på er, Confessiones läsare!

Mitt namn är Vanessa och jag kommer från Göteborg. En vardag som min består bland annat av en arbetsmiljö omgiven av H&M-kunder, men jag har också hand om en klass med autism där jag undervisar inom matte och fysik.

Från livets berg- och dalbanor började jag ta min tro på allvar och av ren nyfikenhet velat lära mig mer om den tro som man sedan barnsben tagit för givet som katolik. Därför kände jag en längtan av att inte bara bli mer aktiv inom församlingen, men också lära känna Gud på en helt ny nivå genom att skapa en närmare relation med vår Fader.

Sedan november 2015 har min tro stärkts otroligt på så kort tid, allt från att delta i bibelstudie-cirklar, läger och resor, samt vara aktiv i ungdomsgruppen Kefas och inom SUK. Idag är jag även kateket och konfirmationsledare. Genom dessa aktiviteter har Gud välsignat mig med så otroligt fina vänner som jag kan kalla bröder och systrar, och en gemenskap som jag är otroligt tacksam för!

Som skribent tycker jag att det är en fin möjlighet att kunna dela med sig av sina reflektioner och erfarenheter som kan gynna någon både i det vardagliga och det andliga livet.

Släng gärna iväg ett meddelande om det är något du undrar över, bara vill hälsa eller varför inte be tillsammans? Allt gott!

Texter jag har skrivit:
DU är utvald!