En kvinna vill bli uppvaktad!

Det är ingen hemlighet att en kvinna gillar att bli uppvaktad, även om själva ordet kan få några att skrika "aaaaah patriarkat". Det är dock väldigt få kvinnor som skulle bli irriterade av att få höra att de är vackra eller ge en man nobben för att han bjuder på middag. Uppvaktning är tyvärr en bortglömd dans. Den kvävdes ihjäl någonstans runt 80- talet, och ersattes med hokeyfrillor och "eh döh tjejen är du på". Det är sorgligt, tråkigt och extremt oromantiskt. Det är dags att röra om i grytan och stå ut ur mängden. Här kommer en lista med 8 steg till hur man kärleksfullt kan behandla en kvinna.

1. Lär känna henne 
Det här känns rätt självklar, men vad tycker hon om? Vad tycker hon inte om? Vad gör henne glad? You get the picture!

2. Låt inte henne gå hem ensam när det är sent
I Göteborg är de unga katolska herrarna kända för att aldrig låta en kvinna vandra hem ensam, även om det innebär en omväg för dem. Tänk att nyheten om dessa gentlemän har blivit ett samtalsämne bland katolska kvinnor ända upp i Stockholm.


3. Öppna bildörren
Det här kan kännas löjligt, hon kan ju öppna den själv, men det visar på omtanke och det är extremt gulligt. Sluta ifrågasätta det och gör det bara.


4. Skicka blommor till henne
Det lär klistra fast ett fettleende på hennes läppar i runt en vecka. Det här har fungerat för män i århundraden. Varje gång hon ser buketten eller blomman kommer hon att tänka på dig! ;)5. Skriv meddelanden till henne tidigt på morgonen
Dikter kan kännas rätt lame, och det är inte många som har fått den poetiska gåvan. En "God morgon älskling, hoppas att du får en fin dag!" räcker långt.


6. Spendera tid med henne
Om det är kvinnan du tänker gifta dig med så måste du prioritera henne.


7. Få henne att känna sig vacker

och slutligen  
8. Be för henne och för er relation!

Svårare än så är det inte...
Lycka till! 

- Redaktionen