AntonJag heter Anton, är 23 år gammal och bor för närvarande i Uppsala där jag studerar på Newmaninstitutet. Som hjorten trängtar efter vattenbäckar har jag trängtat efter Gud och hans närhet. Jag döptes av (numera fader) Thomas Andersson i Svenska kyrkan som barn, då han var präst i Svenska kyrkan. Jag blev kristen under min konfirmation i Svenska kyrkan och har i 6 år arbetat som konfirmandledare och ledare i Svenska kyrkans unga. Efter en längre tid med ett minimalt böneliv ebbade min Gudsrelation ut i någon slags teoretisk idésammansättning. Sakta började jag upptäcka värdet hos de mer traditionella källorna för tron, och ju närmare jag kom dem desto närmare kom jag Gud och kärleken. 

Nyår 2013-14 gjorde jag en provvecka på Berget reträttgård i Rättvik, och plötsligt var jag hemma.  Snabbt hungrade jag vidare och allt som var katolskt ville jag förstå och närma mig. Den 14 december 2014 togs jag upp och konfirmerades i St Lars församling i Uppsala. Jag ber om att på alla sätt få tjäna Gud och hans heliga kyrka på det sätt som vår Herre Jesus behagar, och jag gläds  ideligen över att få vara katolik.

Jag har hållit på mycket med musik där sång (klassiskt) är mitt huvudinstrument. Jag spelar också  trumpet, piano och lite fiol och gitarr. Vill man höra mer av detta finns det några inspelningar här:

https://soundcloud.com/anton-lindblom

Jag har också en egen blogg, som jag åtminstone håller på att komma igång med:

http://sedittansikte.wordpress.com/

Guds frid, välsignelse och allt gott!

Anton har skrivit:
Att älska kyrkan
Meningen med livet - Hur jag (numera) vet vad jag vill
Se ditt ansikte