10 Kristna Pick Up Lines


Har den Heliga Anden öppnat upp dina ögon för någon under en ungdomsträff, mässa eller SUK- event, men du vet inte vad du ska säga för att fånga personens uppmärksamhet?  Du behöver inte tveka längre, med hjälp av dessa cheeziga Pick Up Lines kan du skämma ut dig ordentligt. :) 

  1. Hej, det är påsk snart, ska vi fasta från att vara singlar? 
  2. Jag var osäker på min kallelse tills jag träffade dig! 
  3. Jag glömde min rosenkrans hemma, får jag låna dina fingrar?
  4. Jag är svaret på din novena!
  5. Tänkte på dig när jag läste Fil 4:8
  6. Jesus säger att man ska mata de hungriga, så va sägs om en middag?
  7. Jag tror du har ett av mina revben.
  8. (Medan man står i kö till bikt) Så, biktar du dig här ofta?
  9. Jag har en kallelse till äktenskapet, vill du hjälpa mig med den?
  10. Gud har sagt att det inte är bra för en man att vara ensam, så vad sägs...?