I väntan på drömprinsen...Precis som så många andra tjejer, så drömmer jag om dagen med stora D.et. Men ännu mer så längtar jag efter mannen som jag kommer att dela resten av mitt liv med. Jag får ofta höra att jag har höga krav – därför träffar jag inte någon. Så är inte fallet. Jag söker efter något större än en massa starka känslor och passion. Tidsfördriv är det vad alla andra sysslar med. 
Personen som ska få ta del av mitt hjärta, det hjärta som Jesus besitter – måste också ha honom i sitt hjärta. En sådan kärlek tror jag skulle tåla mer än 100 års stryk. I många bröllopslöften ingår uttrycket i vått och torrt. Trots det håller inte många äktenskap. Folk bygger sina förhållanden på normer, klichéer och tomma ord. Man vill vara som alla andra – inte sluta upp ensam.

Vad man egentligen behöver är en stabil grund att bygga sitt förhållande på – och vad är stabilare än tron på Guds ofantliga kärlek?