Reträtt för ungdomar

Va sägs om en reträtt?

17-19 oktober 2014 

Vad händer efter konfirmationen, studenten, grundskolan, gymnasiet? Vi är alla kallade att leva som Guds barn i Kyrkan, men man kan behöva råd och få höra andras erfarenheter av livet som praktiserande katolik för att kunna komma vidare på den väg som man vill vandra.

Kallelsen, bönen, förhållandet till Gud och kroppens teologi, är de teman som vi kommer att fördjupa oss i hos dominikansystrarna i Rögle under en helg i oktober. Vi kommer att både prova på tystnaden och bönen i klostret och att umgås med varandra. Exakta tider kommer i augusti. 

Syster Sofie O.P. och fler dominikansystrar, tillsammans med fader Pär-Anders leder helgens aktiviteter som vänder sig till ungdomar i åldern 16 till 29 år. Målet med reträtten är att lära känna sig själv, Gud och Kyrkan bättre. 

Priset är endast 200 kr tack vare stöd från studieförbundet Bilda, fonder och dominikansystrarna. Antalet platser är begränsat så anmälan er så snart som möjligt till fader Pär-Anders, par-anders.feltenheim@katolskakyrkan.se