Vanessa

Hej alla fina! Min tanke är att försöka skriva några bra inlägg till denna blogg, då jag verkligen gillar den och efter att Pipo bett mig några gånger så känner jag att det är dags och ta tag i att åtminstone presentera mig.

Jag heter Vanessa, och jag är en libanesisk katolik, född i Göteborg. Min tro är något jag är mycket stolt över och jag försöker varje dag att leva upp till den. På söndagar är det för både mig och min familj en självklarhet att gå till kyrkan, jag är aktiv inom LUF GBG (Libanesiska Ungdomsföreningen i Göteborg) där jag är sekreterare och älskar sammanhållningen både inom LUF GBG, men även inom SUK då katoliker idag i Sverige tyvärr är en "minoritet".

Mina intressen är - shopping, att resa och upptäcka nya delar av världen, umgås med vänner och familj, men de lite tråkigare intressena som tyvärr ingår i min vardag är såklart plugget. Jag går mitt sista år på Mikael Elias Gymnasium i Göteborg, ekonomi/juridik linjen - där det är mycket press och hårda studier. Mitt mål är att en vacker dag blir en framgångsrik advokat! Träning är också något jag brinner för, gymmet är platsen där jag för några timmar kan komma ifrån allt och ge allt jag har.

Som person är jag annars en glad artonåring som njuter av livet och allt vad det har att erbjuda, jag är social och älskar att umgås med vänner, familj och människor som gör mig glad. Jag är väldigt snäll och gillar inte att göra mina nära ledsna, vilket innebär att jag har svårt att säga nej. Kanske inte alltid en fördel för mig, men annars får jag dåligt samvete. Jag är glad över att vara en av SUKs medlemmar och älskar kärleken och sammanhållningen som de aktiva medlemmarna har mellan varandra, vi är en familj och tron är något som får oss att tillsammans vara starka. 

För tillfället har jag en stressig period, då jag snart tar studenten! Trots detta så ska jag försöka skriva något inlägg inom en snar framtid.