Pernilla

Hejsan!

Mitt namn är Pernilla, en 20-årig göteborgare. Just nu pluggar jag på Apotekarprogrammet i Uppsala. Jag är uppväxt i en katolsk familj men att gå till kyrkan var inte det bästa jag visste när jag var yngre. Lång historia kort så hittade jag till kyrkan för ett par år sedan genom Libanesiska Ungdomsföreningen i Göteborg och Sveriges Unga Katoliker (SUK). Mitt liv förändrades drastiskt efter en pilgrimsresa till Lourdes och Fatima. Det var i samband med detta som jag fick en personlig erfarenhet av min tro.

Min familj och mina vänner betyder väldigt mycket för mig och därför spenderar jag så mycket av den lediga tid jag har bara med dem.

Har fått ta del av otroligt bra texter här på Confessiones. Rekommenderar den som råkar läsa detta att fortsätta klicka runt på sidan och inspireras!

Mina texter:
Skapade för oändlig kärlek 
En helg med kroppens teologi 
SUK engagerar sig ideellt