Man vet aldrig vart livet leder en!

Jag ska berätta en sak om hur vi aldrig kan veta vart livet leder oss.

När jag var 8-9 år hade jag under en lektion fått lära mig om ett sjöodjur. Jag hade aldrig sett något liknande, jag var exalterad. Det var sjöodjuret i Loch Ness, i Skottland. Jag skrev en kort text och klistrade den svartvita bilden på odjuret i min berättelsebok. Jag minns att jag tänkte, "Jag vill också se Nessie på riktigt. Kommer jag få se det innan jag dör?" Det var så overkligt, i ett land så långt bort och lilla jag satt vid min bänk, med fötter som inte ens nådde till golvet. Jag visste inte vart Skottland låg, "Hur långt ifrån Sverige är det? Hur länge måste man gå?" Ca 16 år senare står jag på stranden vid Loch Ness och låtsas speja ut efter Nessie. Det slog mig just då, i det ögonblicket, att jag har tänkt på den här platsen som barn. Det var så häftigt!!! Nu är jag äntligen här! Något så stort och som är långt bort, kan bli en verklighet; som för mig.

Det är lätt att stirra sig blind på omständigheter & dra en slutsats utifrån dem men vi glömmer bort att omständigheterna inte är statiska eller varaktiga. Jag var 8 år när jag drömde om Loch Ness. Vet du vart du är om 10 år? Du vet inte ens om du får leva imorgon. Gud gör det omöjliga möjligt, gör enkla män till stora ledare och välsignar drömmar, om vi bara har tro.
/Zakia