Var en sann katolik!Var en sann katolik för det är just den vägen som kommer att leda till dig till det eviga livet som Gud själv har planerat för just dig och mig.

Vi människor har börjat förlora tron på sanningen. Vi fyller vår tid med så mycket annat än vår Herre Jesus Kristus, hans vackra Kyrka och vår Drottning moder Maria, vi har gått vilse utan vi ens veta om det. Nu säger jag inte att alla katoliker är så men otroligt många till och med präster, nunnor och biskopar. Man är katolik med ord men de utstrålar allt annat än den härliga sanna katolska kyrkan. Vi säger ja till abort och kallar det för ”mänskliga rättigheter”, vi ställer oss bakom samkönade äktenskap och sexuella akter, vi tar den lätta vägen för ”vi inte vill såra någons känslor”.

Kära bröder och systrar den som verkligen vill följa den sanna och äkta katolska kyrkan kommer att lida, vägen kommer inte vara lätt men oj vad vacker belöningen kommer vara när vi möter Jesus Kristus i himmelriket och säger till honom:

”Fader min Herre och skapare jag gjorde det du ville av mig trots alla mina stora och äckliga synder, trots all förnedring och skam jag fick utså så ville jag uppfylla din vackra plan”

Kära vänner tänk er när ni säger de orden till vår herre och han svarar:
- ”Mitt barn, du har uppfyllt den plan jag hade just för dig, då jag utvalde dig, innan du ens hade blivit till.
”Innan jag formade dig i moderlivet
utvalde jag dig,
innan du kom ut ur modersskötet
gav jag dig ett heligt uppdrag:
att vara profet för folken.”
-Jer 1:5

Du som kallar dig katolik tänk efter vem du representerar!! Vi är alla kallade till att leva som helgon. Låt inte satan förvirra dig, han finns och är som en äcklig orm som är bakom dig hela tiden, så fort du börjar tänka att han inte är där, det är då du ger han möjlighet att komma åt dig. Be din rosenkrans dagligen, gå till den dagliga mässan och spendera, i tystnad, tid tillsammans med vår Herre i tabernaklet!