Glöm inte gud

Stressen, paniken och mycket att göra pga av skola och livet kan göra så att man glider isär från gud ,då man inte har någon tid att lägga på att be och att gå på mässan. Det har hänt mig men en söndag vaknade jag och tänkte för mig själv ”nej nu ska du till kyrkan Robert” söndagen som var till för plugg spendera jag i kyrkan och bibelprat och då hände det, den tunga känslan jag hade på mina axlar och knuten i min mage släpptes. Jag mådde bättre för jag visste att jag hade gud på min sida. Man ska aldrig glömma att gud är där för att hjälpa till vid svåra tider. När man känner att man inte orkar mer, ta den tiden för att be eller läsa i bibeln. Vi hade ett läger i Stockholm helgen innan sportlovet och jag är väldigt glad att jag gick dit. Jag kunde glömma allt där hemma och fokusera på de dagarna när kristet liv står i centrum för allt du gör. Det är svårt att få den möjligheten i vardagen när allt fylls på med skola och aktiviteter. Det finns saker som inte får glömmas bort i den stora röran av uppgifter och saker som ”måste fixas” och för att du jobbar eller pluggar betyder inte det att du är ursäktad från att tillbe, lovsjunga eller dyrka Gud. Han är värd din dyrkan och han önskar den. Markusevangeliet 8:36 ”Vad hjälper det en människa att hon vinner hela världen men förlorar sin själ?” Johannes 4:23 Men den tid kommer, ja, den är redan här, då sanna tillbedjare skall tillbe Fadern i ande och sanning. Ty sådana tillbedjare vill Fadern ha.