Emm

Hej! 
Jag kallas Emm och blev upptagen i Katolska Kyrkans fulla gemenskap för mindre än ett år sedan. Sedan jag var liten har jag känt en stark fascination för traditionella kristna värderingar, till exempel genom böcker med starka och rättfärdiga kvinnliga protagonister såsom ”Unga kvinnor” av L M Alcott. Mitt huvud visste länge att Katolska Kyrkan hade rätt i moraliska frågor – men det var först på en resa till Taizé 2012 med andra unga katoliker som mitt hjärta också konverterade. Sedan dess har jag inte tvivlat på denna väg och min största önskan är att få bli ett helgon och få föra Guds kärlek vidare till andra människor. Jag läser till ingenjör just nu, för jag älskar matte, och på fritiden tycker jag om att läsa böcker, dansa och skratta med mina vänner. Kramar!

Texter jag har skrivit:
Vägen till Gud genom ingenjörsyrket!
Vem vågar vara kristen och var?
Kom ihåg Gud på lördagen!