Tack för 2013!


År 2013 närmar sig sitt slut... Ja, jag måste säga att det var ett helt otroligt år för mig. Aldrig hade jag kunnat föreställa att det skulle bli som det blev!

När Paula bad mig att skriva nånting om tacksamhet, tänkte jag att det skulle vara mycket lätt att tacka. Men det var inte det... Jag vill inte missa någon. Det finns så många saker och så många personer.
Jag har haft ett minnesvärt år med mycket kärlek, glädje, lycka, hopp och sorg. Jag har lärt mig mycket. De som känner mig vet att jag inte har bott så länge i den skönaste landet på jorden. Men jag kan säga att jag äntligen nu förstår vad folk säger till mig! Hoppas att de förstår mig också.
Med den här texten vill jag tacka alla som jag har träffat under året. Jag vill tacka de underbara personerna från hela SUK (Sveriges Unga Katoliker) och PUKiS (Polska Unga Katoliker i Sverige).
Det är inte tid att skryta med vad har jag gjort eller vart jag har åkt under året, men jag vill bara säga att de människor som jag har träffat på min livsväg under detta året är verkligen de bästa människorna i världen.

Vår resa till VUD i Brasilien minns jag bäst, resan förde med sig vackra minnen som ska stanna i mitt hjärta under en väldigt lång tid!
MEN, det är inte slut – hoppas jag... Nytt år kommer! Nya mål, resor, människor väntar på mig och på dig! Gud har en plan för oss alla, låt oss tro på Honom att Han vet allt, på bästa sätt, Han vet vad som är bäst för oss.

Jesus, jag förtröstar på dig! Jag offrar år 2014 till Dig. Må din vilja ske!
Tack för allt!!!!
Tack att ni är här!!!

Idag, 31 dec 2013 kl. 18.30, ska jag be för er, här i Västerås. Det är min gåva till er. Ni har gett mig så mycket, så jag vill ge mina böner som tacksägelse...
Min kompis har skrivit såhär:
Livet rullar på och man lär känna nya människor här i livet. Grubbla inte på skit som sårar dig, va stark och försök hitta kärleken inom varandra. 2013 är inte slut än så låt oss skapa goda minnen den sista dagen :)
Jag önskar er ett GOTT NYTT ÅR mina vänner, må Gud välsigna er!