Yolo

Hey- Roligt att ha dig läsandes, Välkommen! Här har ni Confessiones smygande skribent YoLo, jag! Jobbar på förskolan och har där som mål att också ge barnen (såsom min bikt fader la fram det) en kärleksfull och omsorgsfull vistelse att växa i. En vacker dag ska jag bli en cool förskolslärare och en ännu coolare ungdomsledare, med unika metoder som förverkligar alla mina idéer och planer. Å när det blir notoriskt underbart, kommer jag att ha min alldeles egna fantastiska förskola som inspirerar alla möjliga till att efterlikna. Mitt främsta hopp, trots allt, är att upptäcka Gud med varje andetag, och att leva de drömmar som för mig närmare honom. I slutet av dan vill jag helt enkelt ge, sprida och Älska . Några personliga drag inkluderar en ganska konstant behov att möta Nära och Kära, ett tycke för resande å en petighet för G o d mat♥ ~Love YoLo