Stå emot frestelsen att dölja dina synder!

Hur kan djävulen få tag på dig på snabbast sätt? Jo väldigt enkelt, genom synden!
När han frestar dig får han synden att låta som en belöning som du vill ha och förtjänar. Men direkt efter du har begått synden knäcker djävulen din själ, precis som dina ben skulle knäckas om du skulle bli påkörd av en bil som färdas i 100km/h.
Förneka därför aldrig dina synder! Se till din Herres vackra fötter och be om förlåtelse så många gånger att din mun torkas ut på saliv! Din skapare kommer att förlåta dig och den Helige Anden kommer hjälpa dig. Förneka inte dina synder!
Hur kan en blind man någonsin se ljuset om han förnekar den? Hur kan en döv kvinna höra om hon förnekar ljudets existens? Hur kan en människa få förlåtelse för sina synder om han/hon förnekar dem?

Förlåtelse finns att hämta från den mest vackra och underbara platsen, Jesu Kristi hjärta! Att synda är inte det värsta du kan göra, däremot att förneka dina synder är! Det är då du accepterar att djävulen döljer dina synder med sin mörka och äckliga dimma, så att du fortsätter att leva i synd och förnekar dig en chans att hitta frälsning. 

Du och jag är syndare, vi är fyllda av synd men bli inte rädd för lika snabbt som djävulen knäcker dig, är vår Herre 1000 gånger snabbare på att förlåta dig om du skulle be honom från djupet av ditt hjärta! Djävulens starkaste vapen mot dig är inte att skrämma dig, utan att övertyga dig om att det inte finns någon förlåtelse att hämta. Han får dig att känna dig så äcklig och smutsig att Gud aldrig skulle acceptera dig. Kvinnan som har begått abort tänker "Hur ska Gud förlåta mig när jag har tagit mitt eget barns liv" och hennes man "Hur kan jag hitta Guds förlåtelse, när jag inte försökte hindra min fru från att begå mord?" Men du är värdig Guds förlåtelse oberoende av skalan på din synd. Min vän med den Helige Andens kraft kan du se satan rakt i hans smutsiga och äckliga ansikte och spotta på den och säga "MIN HERRE OCH KONUNG ÄR JESUS KRISTUS! Han som dog för mig, hans förlåtelse sträcker sig till alla de själar som du har fångat här på jorden!

"Så älskade Gud världen att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv. Ty Gud sände inte sin son till världen för att döma världen utan för att världen skulle räddas genom honom." Joh 3: 16-17
Kära vän placera sikten mot bikten och rör dig mot den med säkra steg och be din Herre om ursäkt så att det inte bara är ditt hjärta som skriker efter förlåtelse medan dina läppar inte rör sig en millimeter. Du är ansvarig för din räddning. Den absolut bästa livsförsäkring och räddning finns att hämta i bikten.
Må vår Herre Jesus Kristus förlåta dig dina synder och den Helige Anden med vår vackra drottning vägleda dig till himmelrikets portar <3