Robert

Hej allesammans!
Robert heter jag och är en pojke på 16 år. Älskar att bara chilla och kolla på tv-serier samt filmer men också att läsa engelska noveller. Jag spelar fiol och piano och för att hålla mig i form så håller jag på med gymnastik. Kreativiteten hos mig tar aldrig slut och jag har oftast väldigt många frågor att ställa, som i efterhand kan bli en aning irriterande. Jag är en väldigt social person som älskar att skoja och skratta och har ett stort lager av energi som håller mig positiv dagarna igenom. Studerar första året i gymnasiet med inriktningen naturvetenskap i Göteborg. Jag ser mig själv som en framgångsrik doktor om 10 år, det är något jag verkligen satsar på.

Medicin har alltid varit ett stort intresse för mig samt att ta hand om folk. Jag känner att jag gör en skillnad i samhället och med Gud vid min sida så kan jag även hjälpa de som ännu inte hittat sin väg till Gud.
Jag är en stor optimist som alltid ser det goda i människan och världen, därför är det väldigt lätt för mig att förlåta och glömma. Jag har även ett ständigt behov av att hjälpa folk vilket gör det svårt för mig att säga  ”nej”, när någon är i behov av hjälp. Mörker och skam tar över när jag inte kan eller vill hjälpa till och mina nätter blir långa och svåra då mitt hjärta blir fylls av ånger och skuld.

Jag hoppas att med hjälp av Confessiones kunna gå Guds väg mot ljuset och jag ser verkligen framemot att dela mina tankar här.

Jesaja 58:7-11 Dela ditt bröd med den hungrige, ge hemlösa stackare husrum, ser du en naken så klä honom, vänd inte dina egna ryggen! Då bryter gryningsljuset fram för dig, och dina sår skall genast läkas. Din rättfärdighet skall gå framför dig och Herrens härlighet gå sist i ditt tåg. Då skall Herren svara när du kallar, när du ropar säger han: "Här är jag." Om du gör slut på allt förtryck hos dig, hot och hån och förtal, om du räcker ditt bröd åt den hungrige och mättar den som lider nöd, då skall ljus bryta fram för dig i mörkret, din natt bli strålande dag. Herren skall alltid leda dig, han mättar dig i ödemarken och ger styrka åt benen i din kropp. Du skall bli som en vattenrik trädgård, en oas där vattnet aldrig sinar.

Texter jag har skrivit:
Julen, var är du?
Glöm inte Gud!