Miranda

Hej alla! Oj, vad ska man säga? Miranda heter jag och jag är 16 år gammal. Jag bor i Göteborg och går första året på naturlinjen på LM Engströms gymnasium. Förskolan till och med nian gick jag på Katolska skolan.

På fritiden så umgås jag med min stora familj (sju syskon plus fem syskonbarn) och vänner, tycker väldigt mycket om att lyssna på musik, läsa, titta på film. Jag tränar även kampsport, Jiujitsu för den som är intresserad.

Jag är född katolik, dock är mina föräldrar konvertiter. Men sedan de två tillsammans konverterade i ganska ung ålder så har min familj varit aktiv i katolska kyrkan. Jag är även med i den Neokatekumenala vandringen, som jag kan skriva mer om när tillfälle ges. 
På den här bloggen kommer jag skriva om bland annat pilgrimsresor och andra ungdomsevenemang i kyrkan. Jag kommer även skriva om ämnen som är aktuella eller intresserar mig på något sätt.