Medjugorje Himmelen på jorden.

När jag besökte Medjugorje under 8 dagar tillsammans med min mamma, fick jag uppleva sådana otroligt djupa möten och erfarenheter att allt kändes som att var i enlighet med Hans vilja! Det var som om jag var i himmelen - den otroliga friden som var i luften var så stark att man bara kände hur man omringades av kärlek och hela himlaskaran . Folk bad Rosenkrans öppet och sjöng heliga psalmer. De var glada, fyllda av fröjd så jag kom att tänka: såhär måste det vara i himmelen och ännu bättre . Den glädjen och närvaron var så stark att jag kände verkligen av kärleken från ovan. Det kändes som att jag fick en resa till himmelen om än att den var kort. Så dyrbar och speciell!

Jag fick träffa några personer som verkligen förändrade mitt liv . Framförallt en man som skulle till den Heliga Maria statyn (miraklet) som finns i Medjugorje. Denna man ställde sig i kön bakom oss och från ingenstans frågade han mig och min mamma om vi kunde be Jesu barmhärtiga Rosenkrans och det gjorde vi . Därefter började han tala om för oss om saker som har hänt i vårat liv. Mannen kände till allt om oss, trots att vi aldrig hade mött honom tidigare.


Det var Gud som talade genom honom enligt mig . Han kunde allt om mig! Jag har bett Gud om vägledning under hela min vistelse där borta tillsammans med mamma. Det var som om jag mötte Jesus. Han talade om att jag har blivit sårad många gånger och att jag haft riktigt tunga kors att bära på. Han sade att jag även hade tagit mig an mina vänners (både troende och icke troende) kors. Det är så jag har kommit närmare Jesus, och att detta är min verklighet. Han sade att jag måste förlåta dem som har sårat mig och att korset är den enda vägen. "Om du visste hur nära du har kommit Jesus genom ditt lidande, om du bara visste. Du måste bli bästa vän med dina kors... det är enda vägen."


Han fortsatte med att tala om att Jesus vill ha mig bredvid sig, att bli korsfäst vid honom, att jag är en utvald. Att jag är en pärla i Guds ögon och att det råder en massa rovdjur runt mig, men försäkrade mig att Jesus inte kommer tillåta att något ont händer mig. Att Han ser varje offergåva och kärlek jag har gett. Han fortsatte med att säga att den som älskar mycket kommer att få Jesus välsignelse och att jag är välsignad. Han sa att man ser i mitt ansikte tecken på lidande och trötthet men även en själ och hjärta som strålar. Min andlighet sipprar igenom enligt honom, utan att jag behöver tala om den kärlek och tid jag ägnar kyrkan.


Mannen uppmuntrade mig till att leva i nuet för Jesus, och enbart se tillbaka på det förflutna i syfte att påminna mig själv om varför jag inte ska begå samma synder igen.


Därefter sade han att om jag inte upplevt kärlek hemma, så ska jag veta att Jesus och Moder Maria alltid älskar mig. Han kände till att jag älskar tystnaden och tyckte att den kan bidra till mycket gott, men att jag behöver vara bland människor som jag älskar, få kärlek från andra och befinna mig vid personer som orsakar mig lidande. Mannen talade om att det är många som gör det tungt för mig, men att jag ska veta att jag är dyrbar i Guds ögon och att Gud älskar mig väldigt mycket! Han älskar mig så mycket att han offrade sitt liv för mig! Mannen fortsatte med att säga att jag redan nu är i himmelen, men att jag skulle fortsätta kämpa under mitt liv och inte vara rädd för Gud är alltid med mig. Att jag är ett med Honom och bör bli bästa vän med korset, för att bli förhärligad.


Denna mannen som för mig var Jesus i förklädnad gav mig styrkan & livet tillbaka . Att gå korsets väg Bli förhärligad och en ny skapelse genom uppståndelsen med Kristus Amen