Pamela

Hej 
Mitt namn är Pamela. Är 18 år och studerar sista året på gymnasiet, med inriktning samhäll-beteende/psykologi. Jag bor i Stockholm, där jag har bott sedan jag flyttade till Sverige. Jag är väldigt intresserad utav människor och kultur. Jag har valt att bli skribent här på Confessiones för att förhoppningsvis kunna bidra till att väcka liv i människors hjärtan så att de öppnar sig för Gud, men även så att man öppnar sig för andra människor och hjälper dem till ett bättre liv. 

Personligen anser jag att det är viktigt att man vågar le mot någon, våga stå upp för andra m.m. Samhället skulle bli så mycket bättre. Tänk dig en värld där Jesu Kristi kärlek skulle finnas i hjärtat på de som går på gatan bredvid dig, hur härligt skulle inte det vara? Med hjälp av Confessiones så kanske vi kan tända den kärleksgnistan hos fler människor. 
Jag ber mycket till vår Heliga moder Maria av Fatima. Maria ger mig energi så att jag kan klara mig i vårt samhälle och fyller mig med tillräckligt med kärlek och mod så att jag eftersträvar att förändra den till det bättre.