Carolina


När jag var yngre så saknade jag en plats i kyrkan. Ett ställe där jag kunde få möta andra ungdomar som delade samma tro som mig och där jag kunde få ventilera mina tankar och funderingar kring tron. Kyrkan kändes svår att greppa, det var en plats för äldre personer med mer kunskap än mig. Men när jag var 17 ungefär så hittade jag till SUK - Sverige unga katoliker. En mötesplats där min tro fick växa i gemenskap med andra. Jag upptäckte även Confessiones, en blogg vars inlägg jag tyckte var jätteintressanta att läsa. Inget ämne var för stort eller för litet för att tas upp. Så när jag själv fick förfrågan att bli skribent blev jag väldigt glad. Förhoppningsvis kan jag hjälpa till lite grann med att sprida budskapet om den kristna tron och ge en mer sann bild av kyrkan än den media speglar. Allt gott!

/Carolina Texter som jag har skrivit: