4 katolska appar som hjälper dig växa i tron!På första plats kommer "The Pope App", en gratis app som news.va ger ut. Där hittar du alla tal påven gör, kommande events, bilder, katolska nyheter och kan följa påven live med mera. Man har även tillgång till webbkameror från direktsända från Vatikanen, ifall du vill se hur vädret är där :p Gillar du påven så måste du ha den här appen!  
På andra plats kommer appen "My year of Faith". Den kostar 7 kr, men vill man inte köpa den eller ladda ner den till mobilen funkar det lika bra att gå direkt till hemsidan. Där hittar du alla möjliga texter om tron, skrivna av en stor variation av skribenter (nästan som här på Confessiones). I appen däremot har du även tillgång till dagens läsning, påminnelser om högtider m.m.

På tredje plats kommer Steubenville appen. Den finns gratis. Steubenville är namnet på en stor katolsk ungdomskonferens i USA. De brukar ha väldigt duktiga föreläsare (som Jason Evert, f. Stan Fortuna, Mark Hart och Jackie Francois med fler, youtuba dem om ni inte vet vilka de är) och predikningar riktade till just ungdomar. Via appen kan man se alla videoklipp och även skicka in önskemål på förböner med mera. Folk brukar även tagga vart och när de befinner sig på mässa eller ber, så att man kan stalka dem haha.På fjärde plats kommer "Mea Culpa" appen. Jag har för mig att den också finns tillgänglig gratis. Det är en biktapp där man bland annat fyller i när ens senaste bikt var, man får påminnelser om att det snart är dags igen, man kan bocka för synder man har gjort (det finns en lista) m.m. Det finns även bra förklaringar till varför bikt är ett sakrament och varför man bör rena sin själ regelbundet. Bra app! 


Har du några katolska appar som du tycker är helt awesome så tveka inte för att dela med dig! Sharing is Caring =D