Otavia


Hejsan! 
Namnet är Otavia kallas för Otto. Några av er känner mig som ägaren för gruppen "Du som har ett kors runt halsen se till att ge Gud chansen" på Facbook, och andra känner mig som Vice Ordförande för Sveriges Unga Katoliker (SUK).
Har planer på att vara skribent här på Confessiones bloggen då Pipo i helgen sa att hon gärna skulle vilja se mig som en i teamet. Ser verkligen fram emot att dela med mig av mina texter och ta del utav er andras fina texter och tankar.
Avslutar med ett utav mina favorit citat:
Samla inte skatter här på jorden, där mal och mask förstör och tjuvar bryter sig in och stjäl. Samla skatter i himlen, där varken mal eller mask förstör och inga tjuvar bryter sig in och stjäl. Ty där din skatt är, där kommer också ditt hjärta att vara. (Matteusevangeliet 6:19-21)

Texter jag har skrivit: