Karolina


Hallå där!
Då ska man tydligen skriva en liten trudelutt om sig själv, svårt med sånt här inte sant?
Mitt namn är Karolina, kallas mer än gärna för Karro. Jag är en positiv tjej som alltid försöker se på livet från den allra ljusaste sidan. Jag sitter som ledarmot i SLUK (Stockholms Läns Unga Katoliker) och jag är en aktiv medlem i PUKiS (Polska unga katoliker i Sverige). Jag är född och kommer från Polen där jag bodde under åtta år, men jag är även halv Peruan.
Jag var skeptisk när Pipo frågade mig om jag ville skriva här på bloggen eftersom jag varken är någon duktig skribent eller håller koll på min grammatik (inte mina starkaste ämnen i skolan direkt). Jag läser den här bloggen flitigt och varje gång känner jag att det är något jag lärt mig.
Min tro har både varit stark och dalat och jag hade aldrig tidigare haft ett ställe där jag bara kunde få läsa om bokstavligt talat allt möjligt, från skribenternas egna erfarenheter och tankar till nyheter som händer i världen inom vår tro. Confessiones blev min lilla hide away och jag kunde läsa den överallt, på tunnelbanan, bussen eller hemma. Därför måste jag säga att det är en mäktig känsla jag känner att jag nu också kan dela med mig med mina tankar, ideér och erfarenheter här med er alla.
Kram Karro