Natalie


Hejsan, mitt namn är Natalie, 16 år! 


Hmm, tystnaden som uppstår när man inte vet vad man ska berätta om sig själv..?


Jag går mitt först år på gymnasiet och valde av nån anledning linjen natur. Vilket tyder på att det är mycket plugg som gäller här och att hitta fritiden är inte alltid lätt. Det är dock viktigt att komma ifrån allt och bara koppla av ibland där man gör något som intresserar en själv! För jag menar en bil kan inte köra i 120 km/h en lång sträcka utan att fylla på med bensin? Eller hur? Så förutom allt plugg, spenderar jag en stor del med familj, vänner, tränar så fort jag ser möjligheten och är även kateket för de yngre barnen. Jätteskoj att få dela med sig av sina erfarenheter till andra och speciellt när det kommer till den kristna tron. Jag ser därför framemot att skriva här på Confessiones. Mitt mål är att försöka inspirera och ge en större insikt i hur det ser ut i dagens samhälle när det kommer till kyrkan, tron, ungdomar o.s.v 


Så jag antar att vi ses med fler inlägg snart, det var allt för mig, tack

Texter som jag har skrivit:
Varför ska man gå på läger?