Musik - The Modern Post


Glenns nybörjar recension!!!
Band: The Modern Post
Album: Grace Alone


The Modern Post är ett riktigt skönt kristet band med otroligt sköna texter och sköna beat.
Alla deras texter har något med Gud eller Jesus att göra. Hittills så har bandet bara släppt ut ett EP album som såklart är Grace Alone.
Själva musiken är ett upplyftande upbeat som ger en känslan att vilja sitta och gunga hela dagen och bara tänka på Gud.

Info om bandmedlemmarna:
Diakon Dustin Kensrue som är bandets gitarrist och sångare och även har flera års erfarenhet inom musik efter att ha varit med rockgruppen Thrice i över 14 år. Han har även släppt två solo album. Han hjälper också flera grupper med musiken inom Mars Hill.
Phil Neujahr och Lee Neujahr är de två bröderna i bandet som sköter rytmen, alltså basen och trummorna. De var med i ett band innan som nu heter Pacific Hurt men förr hette Aushua. Nu använder de musiken för att prisa Gud.
Jonny Sandu är synthspelaren i bandet. Han har spelat piano ända sedan han var 6år gammal och har varit med i flera kyrkliga grupper för att dela med sig av sin musikaliska förmåga.
(För er som inte vet vad en synthesizer är så är det ett piano liknande instrument som skapar ljud analogt eller digitalt).
Själv så kan jag inte vänta på nästa album, för om alla deras låtar ger en sån skön känsla så blir jag helt klart ett fan!.
The Modern Post de är en av de många musikaliska grupper som man kan hitta i www.MarsHill.com/music/artists Ni borde verkligen kolla upp de andra grupperna också!