Mina rop på Gud på en nattklubb


Mina rop på Gud på en nattklubb.

Här om dagen var jag ute med mina vänner på nattklubb. Jag gillar egentligen inte nattklubbar så mycket men tänkte att det skulle vara roligt att dansa lite. Först var vi på en mindre nattklubb som spelade sådan musik jag gillar, lite old school rnb, hip hop och soul. Jag hade rätt trevligt på den klubben, den var liten, folket var trevliga och jag njöt av musiken. Vi gick sen vidare till en annan större klubb efter den första vi var på eftersom de stängde rätt tidigt. Redan då kände jag att jag ville åka hem men mina vänner ville gå vidare så jag följde med... Den klubben vi kom till gav mig olust känslor direkt när vi kom dit. I kön på väg in till klubben kände jag att det var fel att stå där.. jag är en rätt så intuitiv person och känner ofta av saker och ting som inte stämmer och just då i den där kön kl 2 på natten kände jag att det fanns alldeles för mycket ondska runtom denna plats. Jag började genast ropa på Gud och bad honom att skydda oss därinne.

När vi kom in så ställde vi oss i kö för att hänga in våra jackor. Folk var rätt fulla och extremt otrevliga. Många betedde sig som om de ägde platsen de stod på och en del började skrika könsord till varandra och det slutade med bråk. Jag blev väldigt illa till mods och ville bara därifrån. Jag fortsatte att ropa till Gud och bad till honom i tystnad för att han skulle skydda oss. Efter att vi fått in jackorna i garderoben så gick vi in på klubben, de spelade bara house och för mig är det en musikstil som jag ogillar extremt mycket. Jag iakttog människorna runt omkring mig och kände där och då att det var dags att börja be för dessa människor. Även för mig själv och mitt sällskap. Jag såg så mycket under den korta tiden som jag befann mig där och det kändes så fel. Till slut gick vi äntligen därifrån, så fort vi kom ut tackade jag Gud. Vi fick tag i en taxi och åkte hem. Väl hemma i sängen så låg jag och funderade en stund på vad som hade hänt under kvällen/natten. Under hela tiden jag var ute så hade jag ropat på Gud, han hade varit där bredvid mig och skyddat mig hela tiden. På något sätt så känns det som att han visade mig hur ”helvetet” såg ut och jag tänkte att det kanske var så? Jag såg alla dödssynder under en och samma tak och jag blev rädd då jag såg det. Tänk att man kan ropa på Gud i alla lägen och han kommer till din undsättning när som helst men han visar dig också att han är större än allt och visar dig vad du ska vända dig från. Gud finns i mitt hjärta och han vet det för han hjälper mig när jag ber honom göra det.