Erika

Ja, vem är jag? Jag är Erika, men det säger kanske dig inte så mycket. Jag går sista året i grundskolan och mellan allt plugg lyckas jag ändå hålla igång med körsång (Stockholm Domkyrkas ungdomskör), teater, piano och sen alla föredrag och diskussioner jag alltid drar min lite för trötta och stressade kropp till! Jag är grymt aktiv i allt som görs och sedan jag konfirmerades 12 maj 2012 har jag redan åkt till Italien och Taizé med kyrkan. Jag måste ju mata mitt hjärta med Gud så mycket jag kan! Jag har aldrig varit den som varit rädd för att berätta vad jag tror på utan snarare lite för öppen. Jag rent av tvingar mina klasskompisar att fråga mig frågor om kyrkan så att jag kan förklara hur det ligger till och känna att ’idag har jag rett ut ännu en missuppfattning’. Det är det jag kallar mitt lilla strå i stacken för alla måste vi göra något, stort som smått, för att vittna om Gud i vår omgivning. Jag ÄLSKAR min kyrka och utan den och alla härliga människor man alltid träffar vore jag I N G E N T I N G!!! Hoppas ni gillar den korta beskrivningen och vill ni veta mer får ni helt enkelt läsa senare inlägg från mig!

Texter jag har skrivit: