Ritchelle


Jag tror på allmänbildning. Ordet katolsk betyder allmän, därför vill jag gärna också vara med och påverka synen på oss katoliker. Jag har även valt att bli skribent på Confessiones Nostrae för att vi katolska ungdomar ska känna oss mindre ensamma och förhoppningsvis inte skämmas över den tro vi är menade för, men också för att kunna dela med mig av en massa erfarenheter kring hur man blir bemött som en troende katolik i Sverige, nackdelar och fördelar. Mina inlägg kommer mest att handla om mitt vardagliga liv, frågor som handlar om vår katolska tro, som jag också ifrågasätter. För övrigt är jag en väldigt utåtriktad tjej som älskar mat, älskar att umgås med familjen likaså vänner. Gillar också att träna cirkus, något som jag gjort sedan 6års åldern. Är också ett bigt fan av musik, älskar att dansa och sjunga oavsett hur illa det kan låta eller se ut. Har inte alltid tyckt om skolan, men som sagt, jag tror på att man måste ha en del kunskap, rent allmänt! Därför går jag naturlinjen på gymnasiet. Utan Gud hade jag inte fått det fina livet som består för det mesta av glädje och till en viss del sorg, men glädje och tårar är gåvor vi fått. En utav mina motton lyder: Utan sorg finns ingen glädje.


Texter jag har skrivit: 
Ritchelle har även skrivit: